West Coast USA

Za 14 dní odlétáme! Kam? Na západní pobřeží USA!
Nápad podniknout tenhle výlet vznikl někdy v srpnu v roce 2012. Dva roky šetření, hledání spolujezdců a plánování vyvrcholilo lednem 2014, kdy jsme zabookovaly letenky a po počátečních problémech je i zaplatily (problém byl s tím, že jsme nechtěly platit zbytečně vyšší cenu, než po nás agentura, přes kterou jsme letenky kupovaly, chtěla). Byl leden, v republice nebyl sníh a prázdniny byly daleko. Hodně daleko.



Několik stovek dní uteklo a my stojíme před tím, co si s sebou vzít, co je zbytečné a zda se sesumírujeme do auta tak, abychom přežily těch 21 dní čistého času v USA. Plán je víc než jasný, navštívíme státy jako je Kalifornie, Arizona, Nevada, Utah. Později se do plánu přidaly i další státy, například i Wyoming. Každý správný cestovatel tuhle cestu absolvuje. Ani my nebudeme výjimkou!

Pár základních fakt k naší cestě, než sem dám itinerář a další informace:
  • letíme z Krakova (Z Prahy nám to nejen přijde ohrané, ale i drahé)
  • na přestup v Římě máme 20 hodin (Proč se trápit přestupem na 55 minut?)
  • 21.7. nás čeká koncert v LA. Motley Crue (Tommy Lee. Manžel Pamely. Nic? Nevadí.)
  • budeme spát ve Stratosphere (Ne, na horskou dráhu tam fakt nepůjdeme)
Teď už zbývá doladit jen pár detailů, ubytování je zařízeno, plán je jasný. Zda zvládneme dlouhé přejezdy, to uvidíme. Už chybí jen mapy do navigace, mezinárodní řidičák. A poslední výplata před cestou!


Žádné komentáře:

Okomentovat