Odjezd směr letiště

Je to neuvěřitelné, ale dneska opravdu odjíždíme směr Krakov, odkud letíme do Říma a pote už do LA. Ten půlrok od zakoupení letenky utekl jako voda. Letenky jsme kupovaly v lednu, kdy se ta doba zdála neuvěřitelně daleko.

Sbaleno má zatím jen Luca, zatím se mi do toho nechtělo, což dneska už odložit nemůžu. Ale jaké jsou plány na nejbližší dny?

Neděle - příjezd Krakov, ohlédnout centrum a jít spát, neboť druhý den brzy vstáváme
Pondělí - pijedeme na první trip a to do Osvětimi. Juknout se, jak to tam vypadá. Luca tam bude poprvé, já se tam vracím po 8 letech
Úterý - let Alitalii do Říma. Čeká nás první odbavení, neboť mám strach, že nás neodbaví až do LA. Mohli by tam ale poslat kufry. Pak cesta na hotel u nádraží v Římě a prohlídka tohoto krásného města. Bohužel bez fontány, neboť je pod lešením.
Středa - pořádná snídaně a hurá za dobrodružstvím. Ano, odlet do země hvězd a pruhů, do USA. Sraz s holkama u půjčovny Alamo a pak do San Diega. Bude to dlouhé, o to nejlepší.
V San Diegu musíme něco málo pokoupit a Luce najit Dunkin' Donats, protože se na ně těší už od New Yorku. Máme v plánu koupit coolbox nebo takovou tu autoledničku. Bude se například do Death Valley hodit.

Držte palce, jdu balit!!

Žádné komentáře:

Okomentovat